Onneksi se alkaa tänä viikonloppuna, siis formulat! Oon ollut täpinöissäni jo pitkään, odotukset on korkealla tästä kaudesta ja odotan mielenkiinnolla tämän kauden taisteluita!

Kimihän on ihan selkeä ennakkosuosikki niin sunnuntaisen kisan voittajaksi kuin tietenkin maailmanmestariksi! Sitten vielä Heikki, jäin miettimään sitä että kumpaa kuskia sitä sitten kannattaisi kun voitosta taistellaan, mutta eipähän sillä oo väliä. Kunhan suomalainen voittaa..

Sitten on vielä tietenkin tuo "Kekenpoikanico" joka on mukamas "puoliksi suomalainen". No, onhan sillä suomalainen isä, mutta siinä se suomalaisuus sitten jääkin. Kyllähän Nico pitää suomea ns. toisena kotimaanaan, mutta niin pitää moni muukin ulkomaalainen jolla ei ole minkäänlaisia sukujuuria suomessa. Mutta tietysti jos Nico voittaa, niin onhan hän sitten suomalainen! :)

Mutta vielä suomalaisuudesta, tätä rataa kun jatkaa formuloissa ei kohta olekkaan muita kuin suomalaisia. Toyota kuskit Timo ja Jarno, mielestäni hyvinkin suomalaisia nimiä, joten eiköhän oteta heidänkin menestyksestään propsit Suomeen.

Mutta tänä viikonloppuna se alkaa, kaikkien aikojen formula kausi. Aion nousta katsomaan aika-ajot ja tietenkin myös GP:n, eihän avausta voi jättää väliin. Suomenlippu on kaivettu ulos kaapista ja fiilis on korkealla!

Tsemppiä Kimi ja Heikki ja te muutkin "suomalaiset" Let's go!