Tänään nousi hirmuinen kohu Janne Ahosen lopettamisesta. Ilta-Sanomat otsikoi niin näyttävästi että "Nyt voidaan lopettaa spekulaatiot, Ari Saukko pitää sapattivapaan joten Janne Ahonen lopettaa uransa" Kyllä rupesi ärsyttämään! Jannekin joutui sitten pitämään tiedotustilaisuuden ja kertomaan samat asiat mitkä oli kertonut jo Planicassa sunnuntaina. On se mukavaa kun lehdistö tietää niin paljon paremmin. Niin kuin nyt ollaan saatu lukeakkin, eihän Saukko ole oikeastaan enää edes valmentanut Jannea vaan tuota tehtävää on hoitanut Tommi Nikunen. Nyt asia kuitenkin uutisoittin niin että tämä nyt on 100% faktaa. Toivon niin että Janne jatkaa uraansa että IS saisi nokilleen ja eiköhän Janne sitten kerro meille kaikille sitten päätös on syntynyt.

Ilta-sanomien urheilu on muutenkin muuttunut, tämäkin juttu oli nyt sellainen "muistakaa mistä luitte/kuulitte tämän ensin!" Jotenkin mielestäni IS kertoo alentavasti esim. suomalaisista. Nyt en muista tarkalleen tai sanasta sanaan enkä viitsi nyt ottaa selvää, mutta esimerkiksi F1 skaban jälkeen IS uutisoi kuinka "kaamea viikonloppu Kimillä oli" no olihan se mutta IL uutisoi tyyliin "Voi itku!" otsikot nyt pelkästään ei kerro kaikkea. Myös sisältö on mielestäni IL:ssä paljon kannustavampaa ja rohkaisevaa sitä on mielyttävä lukea. Issi on kyllä sanomalehtien seiska. Viikonvaihteessa formuloista oli toinenkin juttu missä ilta-sanomat kirjoitti "kuinka kylmä ja tylsä Kimi on ja kuinka suuttui kun kysyttiin Kimin vessatavoista" Ilta-lehti SAMASTA asiasta: Kimi on ferrarin hymypoika, hyvän tuulisena vastaili kysymyksiin vessatavoista! aarghh... miten voi olla samasta asiasta noin eri versiot, tosin mielipiteensä kullakin. Ja eihän minun tarviste lukea sitä toista lehteä, tästä lähtien keskitynkin tämän positiivisemman kuvan antavaan lehteen. Sori sinä negatiivinen lehti, menetit nyt yhden 1.20€. Jokainen voi arvailla kumman lehden valitsen! :)

Mitä tulee Janne Ahoseen, niin kuin alussa kirjoitin: Kyllä se Janne meille ilmoittaa kun aika on! Maikkarin sivuilla oli mainittu mahdollisuudesta esim. kiertää vain osa mc-kisoista ja keskittyä vain mäkiviikolle ja arvokisoihin! Tuo olisi jotain niin upeaa, aivan mahtaavaa. Tosin olisihan se kiva että kiertäisi myös kaikki mc:t mutta jos vaihtoehtoina on lopettaminen tai tuo niin ehdottomasti tämä "vajaat kisat"! Todellakin! Mutta mitä Janne ikinä päätätkin, niin päätös on varmasti oikea! Ja kyllähän meillä Janneja riittää, mukaan vielä yksi Matti ja Harrikin sieltä tulee vielä kaikille näyttämään!

Mutta silti...toivon Jannen jatkavan, muuten vierähtää kyynel tämän penkkiurheilijan silmään!