Tästähän nyt varsinainen hässäkkä syntyi. Itsekkin jäin sitten pohtimaan vieläkin pohtimaan tätä tapausta, vaikka luulin että tää menis "jo ohi". Mutta kirjoittelenpa minäkin siis vielä!

Nyt on sitten kirjoiteltu niistä syistä miksi Harri Olli joutui yksin ns. surmansuuhun. Tai eihän se varsinaisesti joutunut vaan syöksyi sinne ihan itse. On kuitenkin outoa, että kaikki tiesivät minkälainen kohu asiasta oli suomessa noussut ja silti Marvaila menee kertomaan Ollille "kuulusteluista" mitkä on tarkoitus seuraavana päivänä lahdessa. Siis juuri ennen kuin on tarkoitus mennä lehdistön eteen! Tämä on yksi asia mitä olen jäänyt pohtimaan. Minkä takia asiasta ei oltaisi voitu keskustella vaikka lentokoneessa? Tai sitten jo sielä Oberissa? Noh, jokatapauksessa asiat olisi voitu mielestäni hoitaa siistimmin.

Kovasti myös toitotetaan hiihtoliiton puolelta, että kaikki on kunnossa! Ei kaikki voi olla kunnossa jos maajoukkueen urheilijalta tulee tuommoista suusta! Johonkin se viittaa..ehkä se on vain Ollin asenne, mutta eikös niistäkin asioista voisi keskustella ennen kuin mitään katasrofia pääsee tapahtumaan! Mutta nyt se on jo myöhäistä.

Mutta kiitos Janne Marvaila, ettet vienyt asiaa oikeuteen! Se olisi ollut jo liikaa..Ja kiitos Harri Olli, että pyysit anteeksi! Ja kiitos suomen lehdistö, ettet ole niin julma kuin keski-eurooppalaiset otsikot! Ja iso kiitos mäkikotkille siitä työstä mitä teitte Oberissa, se oli hienoa vaikka se nyt tämän hässäkän myötä unohtui!

Mutta sitten jotain muuta,,

NHL:n siirtoikkuna umpeutui eilen illalla ja suomalaisia kiekkoilijoitakin joutui vielä vaihtamaan seuraa. Eniten ehkä jotenkin huvitti tämä Tuomo Ruutu. Kaveri aloittaa aamunsa Chicagossa, tekee sielä normit aamutreenit. Sitten tulee soitto ja pikavauhtia lentokoneeseen. Ollaankin Carolinassa, vermeet päälle ja otteluun. Siihen sitten kiukuspäissään muutamat kunnon taklaukset naama auki ja syöttöpiste vielä kaupanpäälle! Näin on sitten Tuomo Ruudun päivä ohitse ja aika katsella ympärilleen, että kenes kaa sitä nyt sitten töitä tehdään ja missäs sitä nyt  sitten asutaan! On se rankkaa olla jääkiekkoilija! :)

Muuta viikko vielä ja sitten alkaa formulat. Tulevaa kautta ainakin minä odotan todella paljon! Maikkarihan mainostaakin sitä sopivasti F1:sten Sm-sarjana. Suomalainenhan voittaa aina!

Nyt on aika mennä nukkumaan ja valmistautua huomiseen! Oikein kauniita unia kaikille!